ALFRED OOSTERMAN FOTO

Bezoeklocatie 7

Adres

Groningerweg 16

9321 AD PEIZE

www.alfredoosterman.nl

050 50 35 548

Dit jaar ben ik 25 jaar actief als professioneel fotograaf. Van een puur sociaal fotograaf werk ik nu voor een groot deel in de zakelijke markt.

Het werken aan vrij werk is iets wat voortdurend door mijn werk heen loopt. Het één heeft effect op het ander. Tijdens mijn werk in opdracht kan ik geïnspireerd worden door wat ik zie en als ik er tijd voor kan nemen besteed ik daar aandacht aan.

In mijn studio in Peize kan ik prettig werken aan portretten en voor ook het uitwerken van mijn beeld ben ik daar graag aan het werk. Door de ruimte die ik daar heb kan ik mijn werk goed presenteren. In de afgelopen maanden ben ik druk geweest met het weer opfrissen van het interieur om mijn werk nog mooier te kunnen presenteren. Er is ruimte voor foto's die ik 's morgens vroeg in de Onlanden maak en ook voor straatbeeld dat ik onderweg tegenkom.

Uit de serie foto's van artiesten die ik fotografeerde in Theater 'de Winsinghhof' heb ik een selectie gemaakt die een prominente plek hebben gekregen in mijn bedrijf. Deze foto's zijn ook in volle glorie te zien in het theater.

Bezoekadres buiten de Open Atelierroute Noordenveld:

Groningerweg 16

9321AD PEIZE

Normale openingstijden: maandag tot en met zaterdag op afspraak