BRUNHILDE KUIJPER - KLANK/STEM/POEZIE

ZATERDAG 11 mei 11:00 -12:00 uur

Bezoeklocatie 7

Adres

Groningerweg 16

9321 AD Peize

Rolstoeltoegankelijk: ja

𝗗𝗲 𝗘𝘀𝘀𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗞𝗹𝗮𝗻𝗸: 𝗘𝗲𝗻 𝗢𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸𝗸𝗶𝗻𝗴𝘀𝘁𝗼𝗰𝗵𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗕𝗿𝘂𝗻𝗵𝗶𝗹𝗱𝗲 𝗞𝘂𝗶𝗷𝗽𝗲𝗿

Brunhilde Kuijper is een gepassioneerde klassiek geschoolde musicus en neemt ons mee op een ontdekkingsreis naar de kern van klank. Ze stelt de vraag: wat is de essentie van klank? Zonder oordeel verkent ze het bewustzijn rondom klank en de impact ervan op ons.

Met haar verhaal, verrijkt door klankschalen en gongs, raakt ze gevoelige snaren en opent ze deuren naar bewustwording van klank.

Ze nodigt ons uit om na te denken over de kracht van klank en de rol van onze stem als instrument. Brunhilde herinnert ons eraan dat we allemaal een stem hebben, een geluid, een klank. Maar hoe bewust zijn we ons hiervan? En wat kan klank voor ons betekenen?

Ze spoort ons aan om te luisteren naar de resonantie van kunst en klank en om te onderzoeken hoe deze ons raken en wellicht ontroeren.

We verkennen de parallellen tussen kunst en klank en nodigt ze ons uit om onze eigen ervaringen te delen: welke woorden komen bij ons op bij het zien van kunst, maar ook bij het ervaren van klank? Zo brengt ze ons dichter bij de essentie van klank.