ANNET RABEN ACRYL/OLIE/GEMENGDE TECHNIEK

Bezoeklocatie 5

Adres

Galerie Serpentijn

Oude Velddijk 1

9321 HK Peize

www.serpentijn.nl

06 15 17 43 28

Rolstoeltoegankelijk: ja

Bij mijn schilderwerk draait altijd alles om kleur. Acrylverf leent zich daar erg goed voor. Ik werk ook wel met olieverf, zoals in de portrettenserie “ Personages”. Dit materiaal moet echter veel langer drogen, maar je kunt er betere kleurovergangen mee maken. Ik vind het heerlijk om sterke lijnen te maken om van daaruit figuren te schilderen. Het vloeit als vanzelf uit m'n penseel.

Naast de kleurexplosies in abstracte vormtaal, ben ik de laatste tijd ook meer realistisch bezig. Dit is te zien in de serie over krachtige (en prachtige) vrouwen. Van deze serie zijn er een paar verkocht, maar voor deze expositie mag er in ieder geval een van de schilderijen weer op het honk. Ieder schilderij van deze serie heeft een maatschappelijk gerelateerd thema en van de opbrengst gaat er 10 % naar het goede doel. (Pink Ribbon, Trees for all en Make a Wish). De laatste uit deze serie staat te koop op de expositie.

Omdat ik schilderles geef probeer ik altijd veel stijlen en technieken uit, zodat ik iedereen kan helpen in diverse disciplines. Schilderen blijft altijd weer een ontdekkingsreis, waarbij het onderweg zijn, belangrijker is dan de bestemming.

Tijdens de Open Atelierroute kun je het als beschouwer zien en beleven, kom fijn rondkijken in mijn atelier en, bij goed weer, ook lekker in de tuin. De koffie (of iets anders) staat altijd klaar.

Bezoekadres buiten de Open Atelierroute Noordenveld:

Oude Velddijk 1

9321 HK Peize

Normale openingstijden: geopend tijdens lesuren en op afspraak